In luna mai ma intalneam cu producatorii si in luna iulie filmam pentru emisiune.

Am alocat acestui proiect mai mult de o saptamana cu pregatiri, drumuri si altele ce trebuie puse la punct ca sa iasa totul bine.

Eram implicata intr-un alt proiect unde, pe un onorariu mare, am promis un contract care imi aducea de 100 de ori mai multe beneficii decat aceasta experienta nefasta prin care am trecut.

Am ajuns acasa dupa filmari cu un tremurat in creieri de stres si anume daca pot duce la bun sfarsit proiectul in care eram implicata.

Acest proiect avea in vedere sa termin in doua saptamani un numar foarte mare de palarii unicat. IN DOUA SAPTAMANI.

Zi de zi, timp de 14 zile, am lucrat ca o nebuna. Aveam dureri in mana dreapta de la slefuit si modelat calote.

Daca nu se intampla experienta cu filmarea, aveam inca o saptamana in plus. Eu am ales asta, ok, nu ma plang. Dar intrebarea este daca a meritat.

Cu siguranta, daca nu eram in acel proiect, nu aveam o asa frustrare. Imi lucram treaba linistita si nici acum nu eram suparata pentru bataia asta de joc a lor.

Altii si-au luat liber de la serviciu, au lasat copiii cu terti, au platit bilete de avion si restul…ca sa traiasca acum aceasi dezamagire ca mine.

Aveti mai jos videoclipul cu toata intamplarea. 

El nu este cu poze atasate, imagini cu si despre emisiune. Asa ca, puteti sa puneti castile, sa blocati ecranul si doar sa ascultati.

Va rog sa dati share in numar cat mai mare pentru a afla cat mai multi despre subiect.

Comentariile la video sunt moderate. Mai intai trec prin filtrul meu si dupa o sa dau accept.

Asta dintr-un motiv simplu : sa nu se zica ” a, te stiu, esti de la emisunea X de pe canalul Y”.

In continuare pastrez anonimatul subiectului. Pentru evitarea oricarui scandal si/sau subiect ulterior de presa sau alte canale.

About the author : Oanca

Leave A Comment

Related posts