Ultima actualizare 22 februarie 2023

Vă mulțumim pentru achiziția dumneavoastră. Sperăm că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs. din orice motiv, o puteți returna numai pentru o rambursare integrală. Vă rugăm să consultați mai jos pentru mai multe informații despre politica noastră de returnare.

RETURNĂRI

Toate retururile trebuie să fie ștampilate în termen de paisprezece (14) zile de la data achiziției. Toate articolele returnate trebuie să fie în stare nouă și nefolosită, cu toate etichetele și etichetele originale atașate.

PROCESUL DE ÎNTOARCEREA

Pentru a returna un articol, puneți articolul în siguranță în ambalajul său original și trimiteți-l prin poștă la următoarea adresă:

MIVO DESIGN STORE S.R.L.

În atenția: Returnări

STRADA MATEI BASARAB 38

Mangalia, Constanța 900500

România

Vă rugăm să rețineți că veți fi responsabil pentru toate cheltuielile de transport de returnare. Vă recomandăm cu tărie să folosiți o metodă de urmărire pentru a vă expedia returul.

RAMBURSĂRI

 

După primirea returului și inspectarea stării articolului, vom procesa returul. Vă rugăm să acordați cel puțin trei (3) zile de la primirea articolului pentru a procesa returul. Rambursările pot dura 1-2 cicluri de facturare pentru a apărea pe extrasul de cont al cardului de credit, în funcție de compania de carduri de credit.

 

EXCEPȚII

Următoarele articole nu pot fi returnate:

  • Personalizat
  • Deteriorat

Pentru produsele defecte sau deteriorate, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos pentru a aranja o rambursare sau un schimb.

ÎNTREBĂRI

Dacă aveți întrebări referitoare la politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați la:

+40720127041

[email protected]