DESPRE MARCĂ

Numele mărcii – “OANCA” – este o fuziune a două nume: Oana și Anca, creatoarea mărcii. Este un nume ușor de reținut și conține o mulțime de produse unice și speciale.

Oanca este un concept născut din dorința de a crea produse unice prin design personalizat, pe baza dorințelor clienților. Conceptele unice te fac să ieși în evidență.

Logo Oanca

DESPRE CREATOR

About Oanca

De când eram mică, mi-am dorit întotdeauna să personalizez fiecare piesă de îmbrăcăminte pentru a o face unică și specială.

Am fost pasionată de meșteșuguri, de lucruri handmade, de crearea de haine și de o varietate de mici accesorii care să atragă atenția oamenilor.

Îmi place să pictez și să desenez. Pentru mine, este o lume colorată atunci când cânt, dansez sau creez ceva.

Mai târziu, drumul meu s-a îndreptat spre arhitectură, ceea ce mi-a întărit și mai mult dorința de a proiecta produse unice și speciale.

După ce am obținut diploma de arhitectură în 2013, am decis să îmi deschid propria afacere. Am crezut că calea antreprenorială era calea perfectă pentru a-mi urma pasiunea.

Chiar și astăzi, cunoștințele pe care le-am dobândit în grafică, design, proporții, geometrie și alte domenii în timpul studiilor mele mă ajută să îmi lărgesc orizonturile.